![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben seni melalinde sevmişim gülsende olur,gülmesen de.... ben seni yokluğunda sevmişim gelsende olur,gelmesen de... fena alıştım sana bir buhurdan gibiyim buram buram senin için tüten,senin için yanan bilsende olur,bilmesen de... taş bile daah sert değil yalnızlık çekilir dert değil bölsende olur,bölmesen de... akar gözyaşlarım gecelerce silsende olur,silmesen de...
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Senin hiç gözünün önünden gitmeyen Bazı anlar oldu mu? Uyuduğunda bile seni terk etmeyen? Sen onun elini tuttun Bana hiçbir şey söyleme Onu öptün sen Sakın bana geri dönme Mahvolursun Öyle yaralıyım ki; Kanatandın, Kanayan sen olursun Sakın...
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ne avucumda güneş Ne de uzak sonbahar Yokluğunu çizdim hasretinle Yazdığım her kelime kalbini yakar Üşürsün bir talan vakti Ayrılıklar vardır, düşünmeden edemezsin Sonra sıyrılıp o paslı geçmişinden Düşlerine yetişemezsin Yitip giden zamandır elinden Ve yılların yorgunluğu düşen gözlerine Yokluğunu çizdim hasretinle Artık kimseyi sevemezsin...
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sonra sıyrılıp o paslı geçmişinden Düşlerine yetişemezsin Bu satırlar tam benim tarzdan olmuş ![]() Harikasın ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne gusel yazıyorsunuz siz ya
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |