![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
Açıl susam açıl şimdi tam zamanı açtı açıyor derken kır çiçeklerini özlüyor insan yarımağız türküler dökülsün aynalara kelebeğin kanadını özlüyor insan bir davul bir bağlama çınlıyor kulaklarım denizi özlüyorum dalga dalga denizi açıl susam açıl deniz görünsün kır çiçeklerini özlüyor insan saçları asi gözleri mahzun kardeşim kelebeğin gözünü özlüyor insan un böceğini sivrisineği hoştülbent köyünü özlüyor insan elele ses sese karışınca türküler açıl susam açıl köyüm görünsün gecenin tam ortası bir sigara duman duman ayrılık yıldızlar bahçesine imrenirken yüreğim alyeşil giyinmiş halaylım kızlar ipince zar gibi döner ortada \"mendilim karelidir yüreğim yareledir\" \"gitme turnam gitme\" gönlüm şen olsun açıl susam açıl halay kurulsun hadi canım demeyin alın beni bu ellerden götürün kulağımı çınlatan unutulmuş bur türkü ne desem ne söylesem anlaşılmıyor umut gelen günün etegine tutunmuş mızrap vursun tel oynasın güzel dönsün bel oynasın \"celalım aman aman celalım can kurban\" birden bire yağmuru özlüyorum birden bire yağmuru açıl susam açıl yağmur görünsün portakal dilim dilim soy da ver, soy da ver benim gülüm işte bahara yettik kokuyor kır çiçekleri işte deniz köpük köpük dökülür ellerime işte yağmur sere-serpe yağıyor açsın yaylamızın çiğdemi açsın yayla kızlarının yanağında karanfil tiriltiril ter içinde oğlanlar açıl susam açıl sevdalar doğsun dizilin bara bacılar gözleri kara sevdası narinciler gecenin bu deminde erken öten horozun boynunu kopartırlar ikircikli yüreğim sussun mu kunuşsun mu? ay düşerken penceremin üstüne elele gözgöz bir halaydır kurulmuş açıl susam açıl celaloğlan oynasın
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |