Alıntı:
pascaltekin´isimli üyeden Alıntı
abı guzel yazı yazmıssın haklsında evet burası hukuk devletıı ... devlet gorevını yapmıyınca mıllet o zman ne kadar yanlıs olsada kendı kendıne cezaları kesıyor... dıyarbakır taraftarı anadoluya gıttıgınde pkk damgası yedıı sadece ınonude kı macta bızım taraftarımız onlara kucak actııı trıbune cagırdııı...
dıyar bakır denızlı macında takımları yenılmesıne ragmenn denızlıyı ayakta alkıslayan onların trıbune cagıranda dıyarbkır taraftarıı... |
Tamam Tekin'cim..orada sana katılıyorum..yazımda belirttim zaten..Diyarbakır taraftarına PKK diye bağırmak çok yanlış ve çok adice birşey....ama birilerinin canına kastetmek için yeterli ve geçerli bir sebep değil..ben futbol oynarken de gittim Diyarbakır'a.. o zaman da sahaya madde atıdı ama onu sporun içinbdeki oluşumlarla açıklayabiliyorsun..Türkiyenin her yerinde maalesef o tür olaylar var ancak..bu başka bir şey..bu devlete başkaldırının resmi idi..ama bu sefer ki resmen isyan provası gibi birşey ve adam öldürmeye teşebbüs idi..bu remen devleti acz içine düşürme çabasıydı ve bunu tasvip etmek imkansız abisi..