![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Trafik kazası... permalink Bir trafik kazası ihbarı alan polisler olay yerine gelirler. Olay yerinde ağızları burunları dağılmış, kafaları kan içinde iki kazazedeyi yerde yatarken görürler. Ancak arabalarda bir çizik dahi yoktur. Polis kazazedelerden birinin yanına yaklaşıp olayın nasıl olduğunu sorar. Temel: - Hava sisli idi. Önümü cöremiyordum. Camdan başımı çıkarmış yol çizgilerine bakarak cidiyordum. Haçan bu salak da öyle geliyormuş bittim buna !! ellerine saglık
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İzninle bir tanede ben anlatayım Temel bir gün dağda gezerken otlayan bir koyun sürüsü görmüş ve sürünün yanına gitmiş.Çobanla selamlaştıktan sonra çobana demişki ;burda kaçtane koyun olduğunu bilirsem bana bir tane koyun verirmisin ?.Çobanda tamam demiş.Temel kısa süre düşündükten sonra kaç tane koyun olduğunu bilmiş.Çoban şaşırmış ve temele bunu nasıl bildiğini sormuş.Temelde çok kolay ayaklarını saydım dörde böldüm bildim demiş.Neyse temel iddayı kazanmış hediyesini almış giderken çoban arkadan seslenmiş;Bakarmısın? bende senin nereli olduğunu bilirsem aldığını geri verir misin? demiş.Temel kabul etmiş.Çobanda temele sen lazsın.demiş.Temel çobanın yanına gelmiş bunu nasıl bildiğini sormuş yoksa beni konuşmam mı ele verdi? demiş.Çoban cevaplamış hayır, bukadar koyunun içinden çoban köpeğini götüren nereli olabilir ki ? demiş.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | temel ülkeler arası taşımacılık yapan geminin kaptanıymış.Yine birgün sefere çıkmış.Bu kez yanında idris'de varmış.Derken ıssız bir ada yakınından gecerken adada üstü başı yırtık sakalı çok uzun olan birisi saga sola koşup ellerini gemiye doğru kaldırıp, bagırıyormuş.Bunu gören temelde adama el sallayıp yoluna devam edince adam kendini yerden yere vurmuş.Durumu merak eden idris adamın kim olduğunu sorunca temel o buranın delisi her 10 ayda bir buradan gecerim devamlı aynı hareketleri yapar demiş.
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Temel'in yakın arkadaşı Cemal denize düşmüş. Uğraşmışlar, bir türlü çıkaramamışlar. Temel hiç ilgilenmemiş. - Pen size Karadeniz'den adam çıkmaz demez miydim. | ||
| | |
| | #8 | ||
Lazın teki Ankara'da bir barda içerken cep telefonu çaldı,telefonunu açtı,bir o kulağına bir bu kulağına götürürken sevinçle bardaki herkese içki ısmarladı. Sonra da çevresindekilere karısının 15 kg lık tipik bir laz bebeği doğurduğunu söyledi. Bardaki hiç kimse bir bebeğin 15 kg. gelebileceğine inanmadı Fakat laz inat etti. - Dediğim gibi,bizim oralarda ortalama bebek kilosu budur,benimki de tipik bir laz bebeği! Dört bir yandan tebrikler yağdı; bardaki herkes lazı kutladı.. İki hafta sonra laz tekrar bara uğradı. Barmen adamı tanıdı ve sordu - sen şu 15 kg doğan bebeğin babası değil misin? Herkes bebeğin iki haftada kaç kilo olduğunu merak ediyor. Söyle bize, bebek kaç kilo? Baba gururla yanıtladı, - 10 kg. Barmen şaşırmış ve meraklanmıştı - Ne oldu? Doğduğu gün zaten 15 kg.dı. Laz baba içkisini başına dikti, ıslak dudaklarını koluna sildi ve barmene doğru eğildi, gururla yanıtladı....... - Sünnet ettirdim. | ||
| | |
| | #9 | ||
Temelle Dursun plajda, herkesin içinde çılgınca sevişiyorlar. Halk rahatsız olmuş ve polise şikayet etmiş. Polis olay yerine gelince sormuş: - Siz burada ne yapıyorsunuz? Temel: - Dursun boğuluyordu da onu kurtarıyordum. Polis: - Kardeşim boğulan insana ağızdan suni teneffüs yaptırılır. Temel: - Ula uşağum, her şey öyle başladu zaten. | ||
| | |
| | #10 | ||
Temel Londra'ya çalışmaya gider. Bu arada kendine bir ev kiralar, fakat evin üst katında bir rock grubu oturmaktadır. Çok gürültü olduğu için temel şikayete gider prova yapan rock'çular temeli başlarından savmak için temel'e "today prova, tomorrow konser" diyerek yollarlar. Bu olay haftalarca devam eder . Bir kaç hafta sonra temel yukarı şikayete çıkmayınca rock'çular merak eder ve aşağıya temelin yanına inerler birde bakarlar ki temel mastürbasyon yapıyor. - Ne yapıyorsun ? Temel cevap verir !... - bugun prova, yarin da Ananizi s...cem )))) | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |