![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onur gene hemşerilerime bindirmişsin valla...eline salık.. ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | muheheheheh : )))) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | temel sende olmasan bizi kim güldürücek yaa ![]() ![]()
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yha varyha bi daha bi daha okuyorum yarıldım burda ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Temel İstanbul da bir iş yeri açar ve işler tıkırında gidince altına hemen Mercedes marka bir araba çeker. O günlerde Trabzon dan annesi arar ve : - Temel oğlum, baban öldi. Hemen cel. Temel arabaya atlar ve hemen yola koyulur. 6 saatte trabzon a varır. Neyse, babasının cenazesini kaldırırlar, akşam annesinden izin ister ve işleri yüzünden hemen İstanbul a dönmesi gerektiğini söyler. Annesi onayladıktan sonra İstanbul a telefon açıp yanında çalışanlara : - Uşaklarim, benceliyoryum beni karsulayun. Uşaklar bekler Temel gelmez. 1 gün geçer, Temel yok. 2 gün geçer Temel, yok. 3 gün geçer Temel yok. 4 gün sonunda Temel gelir. Hemen sorarlar - Patron 6 saatte gittin, 4 günde döndün. Çok merak ettik seni. Temel bunun üzerine uşaklaruna döner ve der ki : - Ula usaklarum bu Almanlari anlamiyorum... Arabaya 5 tane ileri fites koymuşlar, sanki isin geri dönüsü yok gibi geri fitesten sadece 1 tanecik koymuşlar. O sebepten geç celdum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Temel birgün rüya görür ve rüyasında esek şebek toplanmışlar toplam 120 yıl yaşıyacakları söylenir buna göre kırk yıl şebek için kırk yıl eşşek için kırk yıl insan için eşşek ve şebek için siz bu yıllar içinde insan için calışacaksınız. eşşek düşünmüş ben kırk yıl insana hizmet etmem diyerek 20yılını insana vermiş bakmış şebek ben insana 40 yıl şebeklik yapamam oda 20yılını vermiş temelin yaşı bi anda 80 yıl olmuş ama temel 40 yasına kadar insan gibi yaşamış 60 yaşına kadar eşşek gibi 80 yaşına kadarda şebek gibi tel birden uyanı vermiş gördügünün rüya olunca sevinmiş. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
bir gün temel 60 katlı bi otele yerleşmiş... Akşam olunca temel haberlere bakmışki bide ne görsün... otelde 10.katta temel büyük bir gök gürletti 20.katta temel büyük bir bomba patlatmaya semep oldu...30.katta temel büyük bir güneş açtırdı..40.katta temel büyük bir kar yağdırdı....50.katta temel büyük bir selle karşılaştı 60. katta da ne yaptığını siz bilin demiş temel buna çok sevinip uyyyy uşağum benmi yaptım tüm bunları demiş.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Nasa üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |