![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Zeka seviyeni tartışmak istemem ama pek üst düzeyde değilsin bu açık.Vefa başarılı olmadığı halde bir hocayı körükörüne korumak,türkiyenin en beceriksizi olduğu halde bakiye dokunan eller kırılsın demek,erciyes gibi ligin en kötü takımına 1 pozisyon bulmadan maç tamamlayıp sonrada olsun pozisyonda vermedik zaten eksiğizde demek değildir işte.O kadar kıt düşüncedesinki cevabı bile anlayamıyorsun işte.İbrahim akınında arkasında dur ozaman vefa göster o tiganadan daha çok beşiktaşlı.Ayrıca sen kimsin ya,senin vasfın ne,futboldan ne kadar anlıyosun dahada yaşın başın neki benim b beşiktaşı sevmemi, sorguluyosun,sana burda bişeyler derdim de işte ayıp oluyor sonra.Haddini aşan konularda yorum yapma...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #62 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Zeka seviyemi ben cok iyi biliyorum, sana sormama gerek yok. Yurtdisinda okumus, terbiye almis, gorgu ogrenmis biri oldugumu aldigim tepkilerden, ki forumda da cok iyi tepkiler aldim, biliyorum. Ayrica actigim konularda benimle hemfikir olmayabilirsin, o ayri, ama en azindan her actigim topikte argumanlar vardir ve savundugum tezi acikladim. En azindan 'mercimek corbasi ne anlar, agzindaki kurdan ne yapiyor orda, su surada oynar mi, defolsun gitsin' gibi basit cumleler kurup baskalarini da germiyorum. Ben futbolu yasima gore cok iyi anliyorum, istersen aldigim birkac quote'i buraya yazayim da utan?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #63 | |||
Bu arada şunuda söylemeden edemeyeceğim,sana bu topicte yazacağım son şey bu; beni hayatta utandıracak babayiğit anasından daha doğmamıştır....
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #64 | ||||||||
Bak yine kiviriyorsun, 2 post evvel yasima ve futbol bilgime laflar ettin, simdi de anlasmaya variriz diyorsun. Ben futbolu bildigime inaniyorum, al iste sana forumdan aldigim birkac guzel tepki, hemen aradim, sakin ha kimse yanlis anlamasin, herhangi bir buyukluk falan taslamiyorum, sadece kendimi savunuyorum. Ayrica vefa konusunda dusuncelerim baska, bir taraftar hem kulubune, hem o kulup icin emek harcayan futbolcuya, hocaya, masore bile saygi duymalidir ve yargisiz infazda bulunmamalidir. Sana gore o zaman futbolcusunu hemen isliklayip tartaklayan Fenerbahce taraftarindan farkimizda yok, oyle mi? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bjk4everi,emek harcıyarak yazmıs oldugun yazı ıle genc yasına ragmen futbola teknık olarak derınden bakabıldıgın anlasılıyor fakat yazında bazı katılmadıgım bolumlere degınmek istıyorum. OyunKurma Mevzusu Gerçekten Çok Önemli Bi Konu Öncelikle Arkadaşımızın Bu Değerli Vaktini Ayırıp 17 Yaşında Bu Kadar Olgun Cümlelerle Bu Sorunu Bize Hatırlattığı İçin Sonsuz Teşekkürler
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||||||||
![]() |
![]() | #65 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu arada bu soruya hala cevap almadim: Madem o kadar iyi biliyorsun ve Tigana'yi elestiriyorsun ve hatta ona defol deme curetini kendine buluyorsun, senin teknik direktorluk diploman nerede ve ne gibi basarilarin var teknik direktor olarak?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #66 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #67 | |||
Yukarida belirttim zaten niye yazdigimi, bir insan baskasinin fikrine ve futbol bilgisine camur atiyorsa o insan kendini korur, bundan dogal birsey olamaz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #68 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | du bakalım sen orda.Son yorumum dedim ama beni zorluyosun valla.Sen iyi aldığın övgüleri yazmışın ya bende sana yapılan kötü eleştirileri buraya kopyalasam iş baya uzun olur,bir kaç sayfa lazım.Sen anlamamakta ısrar ediyosun,hayatta kıvırmam aslanım ben ama bu konu tatsızlaştı kapatmak için asıl önemli olanı yani uslubuna dikkat etmeni söyledim ama sen hala dediğim dedik diyosun,daha çok küçüksün ilerde sende öğrenirsin konuşmayı doğrudur. Ayrıca şunuda söyleyeyim senin futbol bilgine çamur atmıyorum aksine şimdi daha açık söyleyeyim snein futbolu bilmediğini düşünüyorum...
![]() |
![]() | #69 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ooooo,sen hakkaten boş konuşuyosun he.Eleştirmek için,yada o kötü hoca demek için de diploma lazım he,beni güldürmeyi başardın sonunda.O kadar kıt ve banal bir cümle kurmuşsun ki bu mantığa göre türkiyede ne bir eleştirmen,nede konuşabilen bir hoca olmamalı,tabi teknik direktor olarak başarısı yoksa dimi...
![]() |
![]() | #70 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslar tartışmayın,iyi atışmışsınız hepsini okudum,bjk4ever çok dik konuşuyorsun ama sen de,bu bazen insanların (bazı zamanlar benim de) hoşuna gitmiyor olabilir,insanların sana yazdığı olumlu düşünceleri yazmışsın,ben bi o kadar olumsuz yorumu da gördüm yazdıkların hakkında,benim sana önerim sivri yazılarından vazgeç | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |