![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK : Nouma #21 Adı : Sinan Doğum yeri :İstanbul Doğum tarihi : 10.07.1992 Mesleği : Öğrenmeyici,Basketbolcu Tahsilin :Bahçelievler Anadolu Lisesindeyim Burç:Yengeç Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : zor sinirlenen samimi Kendini bir cümle ile tarif etsen : Basketbol Hayattır Hobilerin : Basketbol oynamak,yüzmek,PC başında durmak, Fobilerin : Annemin PC başından kalk ve ders çalış demesi ![]() Yaptığın sporlar :Basketbol,Futbol nadirende mahallede amerikan futbolu son oynadığımzda eve zor gitmiştim![]() Fawori filmin :Kelebek Etkisi,Rocky 4 Fawori değişlerin:Sonunu düşünen kahraman olamaz Fawori tv programların: Kurtlar Vadisi , NBA Studyo Ne tür muzık dinlersin:Metal,Rap,Pop arasıra arebesk bile Fawori grupların ve muzik:Metallica Fawori sporcun (genel) wyane Wade - Pascal NoumaAvrupada favori takımın/futbolcun : Juventus Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Rico Paşam Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur.. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Ayrım yok ![]() Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beşiktaşlı olan herkesle Forumu nerden duydunuz :Beşiktaş forum yazdım Gugıl amcaya Neden beşiktaşforum ? :Sadece futbol konuşulmadığından,Sıcak Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Kapalı,Eski Açık Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır ![]() Boşluğu doldurun :Forum gayet yeterli ![]()
__________________ ![]() Konu Nouma #21 tarafından (26-07-2007 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | [quote=x_dream_boy_x;174982]NİCK : Schwarzer Adler (almanca Kara Kartal) Adı : Görkem Soyadı : Gülenç Doğum yeri : Sinop Doğum tarihi : 14.12.1982 Mesleği : Öğrenci Tahsilin : Üniversite Burç: Yay Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : Bursa (kahretsin ki) Kişisel özelliğin : İnatçı Kendini bir cümle ile tarif etsen : Tarif edilmem yaşanırım ![]() Hobilerin : Futbol oynamak, Counter Strike, PS Fobilerin : Yükseklik (ama geçen gün Parasailing yaptım. Ben bile şaştım) Yaptığın sporlar : Futbol, Atletizm, Basketbol, Hentbol(eskiden spor akademisi öğrencisiydim) Fawori filmin : Esaretin Bedeli Fawori değişlerin: Az kaşardon tost, çok kaşardan dost olmazmış... Fawori tv programların: Beyaz Show, Makine Ne tür muzık dinlersin: Müzik olsun... Fawori grupların ve muzik: Duman, Yolgezer Fawori sporcun (genel) : Juan Sebastian Veron, Vince Carter Avrupada favori takımın/futbolcun : Arsenal / Wayne Rooney Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : İbrahim Toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : iyi günde kötü günde... Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Mute, Kartal Mania, Newaria, Pesimist 1903 Forumda kimlerle tanışmak istersin: Mute, Kartal Mania Forumu nerden duydunuz : google Neden beşiktaşforum ? : sıcak... Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: senede 1-2 / yeni açık-eski açık (öğrenci hesabı )Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Metin-Ali-Feyyaz saolsun... Boşluğu doldurun :Forumda (bilmiyorum var mı) birbirimizi tanımamız açısından yakın illerdeki arkadaşlarla tanışma fırsatı bulabileceğimiz etkinlikler olsa daha iyi olurdu
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | NİCK : Aksaraylı_kartal Adı : Kemal Soyadı : Yasav Doğum yeri : AKSARAY Doğum tarihi : 01.09.1984 Mesleği : Muhasebeci Tahsilin : Anadolu Üniv. Burç: Başak Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : AKSARAY Kişisel özelliğin : Normal Yurdun İnsanı ![]() Kendini bir cümle ile tarif etsen : Duygusal Hobilerin : İnternet, Spor Fobilerin : Yükseklik Yaptığın sporlar : Okçuluk ve Futbol Fawori filmin : Gladyatör Fawori değişlerin: Fawori tv programların: Ntv deki Proğramları severim Ne tür muzık dinlersin: Türkçe pop Fawori grupların ve muzik: Fawori sporcun (genel) : Naim Süleymanoğlu Avrup. favori tak./futbolcun : Juventus- john Terry Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : İbrahim Toraman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Hepsi İyi Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Jasmin Forumda kimlerle tanışmak istersin: Herkesle ![]() Forumu nerden duydunuz : İnternette gezerken Neden beşiktaşforum ? : Seviye ve Arkadaşlık Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Hayır ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Dayım sağolsun. Boşluğu doldurun :Forumda ..... ......olsa daha iyi olurduKonu Pritt tarafından (10-08-2007 Saat 08:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK :eagletrap Adı : servet Doğum yeri :sivas Doğum tarihi : 23 kasım 1982 Mesleği : öğrenci Tahsilin : universite Burç: yay Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : ankara Kişisel özelliğin : besiktas manyaklıgı Kendini bir cümle ile tarif etsen : burası besiktas alayına gider Hobilerin : besiktas,sinema,bilardo,tavla,yuzme,halısaha Fobilerin : yonetim (su anki) Yaptığın sporlar : futbol,basketbol,blardo,yuzme,satranc,voleybol,mas a tenisi Fawori filmin : lord of ring (yuzuklerin efendisi) Fawori değişlerin: imzamdaki soz Fawori tv programların: spor ve tartısma programları Ne tür muzık dinlersin: halk , turkce slow ve pop Fawori grupların ve muzik: turkuler sevdamız,sebahat akkiraz , sezen aksu nazan oncel Fawori sporcun (genel) : sergen yalcın ilhan mansız (duyduklarım dogrultusunda baba hakkı yeten) Avrupada favori takımın/futbolcun : arsenal Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz : Neden beşiktaşforum ? : Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #5 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK :eagletrap Adı : servet Doğum yeri :sivas Doğum tarihi : 23 kasım 1982 Mesleği : öğrenci Tahsilin : universite Burç: yay Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : ankara Kişisel özelliğin : besiktas manyaklıgı Kendini bir cümle ile tarif etsen : burası besiktas alayına gider Hobilerin : besiktas,sinema,bilardo,tavla,yuzme,halısaha Fobilerin : yonetim (su anki) Yaptığın sporlar : futbol,basketbol,blardo,yuzme,satranc,voleybol,mas a tenisi Fawori filmin : lord of ring (yuzuklerin efendisi) Fawori değişlerin: imzamdaki soz Fawori tv programların: spor ve tartısma programları Ne tür muzık dinlersin: halk , turkce slow ve pop Fawori grupların ve muzik: turkuler sevdamız,sebahat akkiraz , sezen aksu nazan oncel Fawori sporcun (genel) : sergen yalcın ilhan mansız (duyduklarım dogrultusunda baba hakkı yeten) Avrupada favori takımın/futbolcun : arsenal / raul Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : gun dogdu Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : whiteangel,crazy chemist,disi kartal,su yesili,asparagas,kartal mania,vs,,, Forumda kimlerle tanışmak istersin:yorumlarını begendigimi yazdım kislerle Forumu nerden duydunuz :abim kayıt yaptırmıs muratservetNeden beşiktaşforum ? : bana sorulmaması gereken bi soru cumlede besiktas varken neden diye soru sorulmaz bana Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: inonu gelemiyorum ankarada kale arkası ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.ben de besiktasım gibi haksızlıgı serefsizligi sevmiyorum......... Boşluğu doldurun :Forumda .goruntulu chat imkanı...................olsa daha iyi olurdu
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| | |
| | #6 | ||
| Guest
| [quote=x_dream_boy_x;174982]NİCK :kartal_mania Adı :meltem Soyadı :mutlu Doğum yeri :niğde Doğum tarihi :27 04 87 Mesleği :yok Tahsilin :açıköğretim Burç:boğa Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :bursa malesef Kişisel özelliğin esimistliğim herhaldeKendini bir cümle ile tarif etsen :manyak ![]() Hobilerin :futbol oynamak,bitanecik forumum,kitap müsik Fobilerin :örümceeekk ııyy Yaptığın sporlar :futbol Fawori filmin :melekler şehri Fawori değişlerin:hadi len Fawori tv programların:beyas show Ne tür muzık dinlersin:r&b rock techno pop Fawori grupların ve muzik:keane Fawori sporcun (genel) : Avrupada favori takımın/futbolcun :messi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :ibrahim toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :ayche Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle Forumu nerden duydunuz :google dan denk geldi Neden beşiktaşforum ? :en sıcak gelen bu forumdu bide googl da ilk sıralarda çıkması Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:malesef ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku kanımda var Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu.bi eksik göremiorum .................... | ||
|
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | NİCK : karelin Adı : Soyadı : Doğum yeri : istanbul Doğum tarihi : 17/04/1985 Mesleği : medya/tv Tahsilin : orta 2 terk Burç: koç Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : istanbul Kişisel özelliğin : burçak önder fanatiği Kendini bir cümle ile tarif etsen : gülerken ağlarım gözyaşlarımı avucuma saklarım, hayatın oyuncağıyım sabırlı, isyancı, kaygılı ve kararlıyım, kalp atışlarımı sayarım.. Hobilerin : Fobilerin : Yaptığın sporlar : Fawori filmin : scarface (yaralı yüz) Fawori değişlerin: Bir insan sana "eşek " derse umursama, ama 5 kişi sana "eşek" derse git kendine bir semer al.. Fawori tv programların: gerçek kesit Ne tür muzık dinlersin: türkü, etnik müzik Fawori grupların ve muzik: ilkay akkaya, kızılırmak, yorum, mor ve ötesi Fawori sporcun (genel) : kobe bryant Avrupada favori takımın/futbolcun : livorno/kerlon Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : ricardinho Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : meriç, ayche, eylemgüzeli, semra, alvaro rodrego tello, jasmin Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz : facebooktan Neden beşiktaşforum ? : Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... çok sevdim be abi.. Boşluğu doldurun :Forumda .................... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK :wirtue_tello Adı : erdem Soyadı : soylu Doğum yeri : KOCAELİ Doğum tarihi : 1992 Mesleği : öğrenci Tahsilin : Burç: boğa Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : kocaeli Kişisel özelliğin : sinirli Kendini bir cümle ile tarif etsen : arkadaşlarım arasında popülerim Hobilerin : futbol,pc ... Fobilerin : - Yaptığın sporlar : futbol,yüzme Fawori filmin : testere 4 Fawori değişlerin: Fawori tv programların: beyaz show Ne tür muzık dinlersin: RAP Fawori grupların ve muzik: CEZA Fawori sporcun (genel) : tello Avrupada favori takımın/futbolcun : cris. ronaldo barça Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : tello Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : hepsi iyi ayıramıyorum Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin:alen abi Forumu nerden duydunuz : internette gezerken Neden beşiktaşforum ? : beşiktaşlı taraftarların buluştuğu yer Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: kale arkası ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku erkek adam renkli takım tutmaz Boşluğu doldurun :Forumda bjkli futbolcular olsa daha iyi olurdu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | : Adı :elif Soyadı :kuzugüden Doğum yeri :nevsehir Doğum tarihi :20 haziran 1991 Mesleği :öğrenci ![]() Tahsilin :---- Burç:ikizler Evlimisin / Bekarmı :bekar ![]() Bulunduğu Şehir :nevşehir Kişisel özelliğin :çok canlı olmam Kendini bir cümle ile tarif etsen :sevene can feda sevmeyene byby ![]() Hobilerin :müzik dinleme..konuşmak..maç izlemek... Fobilerin :yanlızlık ![]() Yaptığın sporlar :futboL..masa tenisi Fawori filmin :korku.com...testere serisi Fawori değişlerin:sen 'o'sun..'o'kim diye düşünme'o'sensin... ![]() Fawori tv programların:beyaz show..aynadan yansıyanlar ![]() Ne tür muzık dinlersin:rock Fawori grupların ve muzik:ayna..çilekeş..110..duman..(grup diil ama)hayko cepkin Fawori sporcun (genel) :alessandro nesta Avrupada favori takımın/futbolcun :shaelke04..hamit ![]() Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :matias emilio delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Aslolan hayattır hayatta BEŞİKTAŞ Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :veysel(çok matrak) Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle ![]() Forumu nerden duydunuz :nette dolaşırken gördm Neden beşiktaşforum ? :dier forumlara bin basar ![]() Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:malesef gelemiyorum..malum okul ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku haksızlığa karşıyım Boşluğu doldurun :Forumda -----------olsa daha iyi olurdu(bişi bulamadım ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() Konu seyyah tarafından (28-07-2008 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Yazal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK :erzincnli Adı : yazal Soyadı : Doğum yeri : almanya Doğum tarihi : 1983 Mesleği : reklam ve pazarlama Tahsilin :üniversite Burç: terazi Evlimisin / Bekarmı : cumartesiye kadar BEKARIM Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : mutlu Kendini bir cümle ile tarif etsen : ben nasıldım unuttum ![]() Hobilerin : sinema yemek ve alışveriş Fobilerin : ölüm Yaptığın sporlar : yürüyüş Fawori filmin : selvi boylum al yazmalım Fawori değişlerin: babaa...(kızınca) Fawori tv programların: anında görüntü show Ne tür muzık dinlersin: rock türkü Fawori grupların ve muzik:....bulamadım Fawori sporcun (genel) : lugano Avrupada favori takımın/futbolcun : Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :i.toroman hakan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : sevinmek için sevmedik Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : çokkk Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beni tanımak isteyenlerle tabi. Forumu nerden duydunuz : bn başardım bn buldum ![]() Neden beşiktaşforum ? : gerçekten sevgiyle dolu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: belli olmuoo Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku hayat orda başlıyo Boşluğu doldurun :Forumda eksikler olsada bulsak ama yokki olsa daha iyi olurdu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |