![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Yoğurtlu Et Yoğurtlu Et Malzemeler Mutfak Zorluk 2 Süre 40 dk. Kaç Kişilik 5 Yöntem 3 Çorba kaşığı zeytinyağı 500 gr kuşbaşı et 1 Adet yumurta 2 Su bardağı yoğurt 1 Çay kaşığı tuz 1 Çay kaşığı karabiber Hazırlanışı * 3 Çorba kaşığı zeytinyağını tavaya alıp, kızdırın. * Yarım kilo eti tavaya ilave edip, yağda kavurun. * Dilediğiniz miktarda karabiber ve tuz ekleyin. * Diğer tarafta yumurtayı tuzla çırpın. * Daha sonra yoğurda ilave edip, iyice karıştırın. * Orta boy bir fırın kabına etleri yayın. * Üzerine yoğurtlu karışımı gezdirin. * Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin. * Pişen yemeği fırından aldığınızda üzerine karabiber serpip, dilerseniz sıcak pideyle servis yapın. __________________
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |