![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
Fırında Et Malzemeler Mutfak Zorluk 2 Süre 35 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem 1 Kg kemikli kuzu eti 2 Su bardağı su 1 Tatlı kaşığı yoğurt 1 Tatlı kaşığı yumuşak margarin 1 Tatlı kaşığı salça Tuz yemek tarifleri / Et Yemekleri Geri Git Fırında Et Malzemeler Mutfak Zorluk 2 Süre 35 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem 1 Kg kemikli kuzu eti 2 Su bardağı su 1 Tatlı kaşığı yoğurt 1 Tatlı kaşığı yumuşak margarin 1 Tatlı kaşığı salça Tuz Hazırlanışı * Eti iyice yıkayın ve büyük bir tencereye koyun. * 2 su bardağı suyu ve yeterince tuzu ekleyin. * Önce hızlı ateşte, kaynamaya başladığında kısık ateşte pişidrin. * Et yumuşadığında fırın fepsisine aktarın. * Üzerine yoğurt, yumuşak margarin ve salça karışımını sürün. * Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin. * Yanında pilavla birlikte servis yapın
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |