![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unutulmaz deme bana Unutulur unutulur... Bu hayat böyledir dostum Yaşanan gün mazi olur En değerli hatıralar Bir gün gelir unutulur En acı dermandır yıllar Sen dursan da dünya döner Kalbini dağlayan yangın Yavaş yavaş küle döner Aklıma geldi nedense...Biz seni unutmayız Elifciğim,senin de bizi unutmayacağını biliyorum.
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Unutur muyum seni ya,aşkolsun...Hafta sonları gelemiyor musun,evci durumu yok mu ? Çok mu uzak yurt ?
| | |
| | #3 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evim nevşehirde ben yozgatta ![]() 5 saatcik ![]() ![]() cafeye gider girerim aradaa ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 saat çok mu ya ? Neyse cafeden görüşürüz canım,sıkma canını...
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabi yaa benden kurtulabilir misiniz ![]() Aslaaa!!!! ![]() ![]() y.o.k sa kıymasız kalırsınız falan ![]() zaten hikayeyi okumak için mutlaka girmem gerek ![]() çatlarım y.o.ksa ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okullar açılana kadar hikaye biter herhalde ya...Bitmez mi yoksa,Yalan Rüzgarı'nı da solluyormuş,yıllarca falan... ![]()
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | y.o.k bitmez sanırım ![]() ![]() bu gidişle sollar valla.. yalan rüzgarından daha sürükleyici kahramanları biz olunca :![]() ![]()
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elif,biz de ordan emekli oluruz ya,SSK öderler değil mi ? İbrahim gelince soralım,sosyal güvence yoksa oynamam.![]()
| | |
| | #9 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Konuya gelince daha 5 hafta sürer diye tahmin ediyorum sonrasına bakacağız artık ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() keydende yararlanabilseydik keşke tühh ![]() ![]() o zaman ben öss ye boşuna girmeyim ![]() ![]() hazır iş ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |