![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #9 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Respect Me, Metin, Havalı_Çocuk , Explorer geleceklerini söylediler… İkibirabirçerez : Ben burada kalayım ne olur ne olmaz… Akdora : Tamam , iyi fikir… Veysel sen burada mı kalacaksın kardeşim ? Veysel1903 : Evet burada kalayım ayak bağı olurum size durduk yere avlanmayı beceremem zaten… Semra : İyi avlanmalar arkadaşlar… Ama dikkat edin ava giderken avlanmayın J Respect Me : Büyük avcılarız biz bir şey olmaz merak etme sen JJ Köyün Delisi : Savulun be … Issız adanın büyük avcıları geliyor… Savulun timsahlar tırsın kaplanlar kartalların dostu yılanların düşmanı Avcı Tim iş başında ![]() ![]() Explorer : Biz bu gazla var ya neler neler yakalarız JJ Alpler Abla : Koyun falan iyi olabilir J Akdora : Issız adada kim kaybetti de biz bulduk koyunu… Bahtımıza ne çıkarsa artık…. Mehlika : Gazanız mübarek olsun arkadaşlar JJ Metin : Teşekkür ederiz… Hadi Av Sezonunu açalım mı artık JJ Sheker : Bizde ateş falan yakalım mı bu akşam… Ateş başında şarkı söyler oynarız hem de J Respect Me, Metin, Havalı_Çocuk , Explorer ve Akdora sırıkları ve sedye alıp diğerlerinin yanından ayrılırken diğerleri de ateş yakmak için hazırlıklarını yapmaya başladı… Seyyah : Tamam şarkıları ben söylerim ![]() ![]() Veysel1903 : Ben ava mı gitsem ne yapsam diğerleriyle JJ Bu ses adamı yer bitirir… J Seyyah : Hıh, ilerde bir gün meşhur olursam o zaman da bunu diyebilecek misin bakalım ? Veysel1903 : Sen meşhur ol da benim dediğim kusur kalsın bakalım JJ Seyyah : Sana o zaman imza almaya geldiğinde vaktinde adada dalga geçtiğin küçük ama gururlu bir kız vardı diyeceğim LL Köyün Delisi : Ortalık küçük Emrah koktu birden yaa ![]() ![]() Burcubjk : Sorma yaa JJ vcılar adanın içlerine doğru ilerlemişler ve avlayabilecekleri bir şeyler arıyorlardı… Metin : Ne avlayacağız bir fikriniz var mı? Biz bu arada neden sedye aldık onu da çözemedim ama neyse ? Respect Me : Ee avladıklarımız şeyleri taşırken kolaylık olsun diye tabii ki JJ
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |